Kontrollér adgangskodens sikkerhedsniveau

Dine konto er i større fare, hvis de har samme adgangskode eller svage adgangskoder (f.eks. qwerty, 12345) eller adgangskoder baseret på oplysninger, der nemt kan gættes eller findes (f.eks. navne på slægtninge eller fødselsdatoer).

I Kaspersky Password Manager kan du nemt og hurtigt se, hvor stærke dine adgangskoder er, og om du bruger samme adgangskode til flere konti.

Som en ekstra sikkerhed kan Kaspersky Password Manager undersøge, om dine adgangskoder er blevet hacket eller lækket.

Programmet bruger Secure Hash Algorithm 256 (SHA-256) til at undersøge, om der er kompromitterede adgangskoder. Programmet genererer SHA-256-meddelelsessammendrag fra hver adgangskode i din boks og sammenligner dem med SHA-256-meddelelser fra en database med kompromitterede adgangskoder. Hvis SHA-256-meddelelserne matcher, advarer programmet dig om, at din adgangskode er blevet kompromitteret, og at du hellere må ændre den.

Vis/skjul oplysninger om adgangskodens sikkerhed

Kaspersky Password Manager kontrollerer følgende for hver konto, der er gemt for et websted eller et program:

Du kan gå til det websted, der har en konto med en delt eller kompromitteret adgangskode, ved at klikke på Skift adgangskode.

Når du indtaster en adgangskode i en registreringsformular online, viser Kaspersky Password Manager-udvidelsen et kort med anbefalinger til stærke adgangskoder samt oplysninger om styrken for den adgangskode, du indtaster.

Se også

Generer en stærk adgangskode